(Poistunut julkaisusta)

Leipomo- ja elintarviketyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Etsimme asiakkaallemme Turkuun ahkeria ja osaavia elintarvike- ja leipomotyöntekijöitä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Leipomotyöntekijänä osallistut leivonnaisten ja elintarvikkeiden valmistusprosessiin. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat leipomoalan erilaiset vaihetyöt kuten esivalmistelu, paisto, koristelu ja pakkaus. Työtehtävät tarkentuvat hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijalta leipomo-, ravintola- tai elintarvikealan työkokemusta ja/tai koulutusta. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Leipomo- ja elintarvikealalla työskentely on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi olisi hyvä olla suoritettuna.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikavälille 6-18, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja kehyskunnissa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.