Leipäkonsulentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Onko sinulla kokemusta tuote-esittelystä tai oletko esimerkiksi työskennellyt aikaisemmin leipomossa ja sinulla on vahvat asiakaspalvelutaidot?

Haemme nyt LEIPÄKONSULENTTIA Rovaniemen alueelle.

Tehtävänäsi on toimia tuote-esittelijänä eri kaupoissa. Työnkuvaasi kuuluu eri leipien maistatusta hyvällä asenteellä ja aurinkoisella mielellä. Konsulenttina työaikasi painottuu työsuhteen aluksi perjantai ja lauantai päiville. Työtä tehdään aluksi Rovaniemen alueella, mutta työssään menestyvällä henkilöllä on mahdollista laajentaa aluettaan muualle Lappiin.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja elintarvikkeiden parista. Tärkeintä on, että nautit ihmisten kanssa jutustelusta ja olet aktiivinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa työyhteisössä. Työssä tarvitset hygieniapassia ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1166531
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi