(Poistunut julkaisusta)

Leipäkonsulentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Onko sinulla kokemusta tuote-esittelystä tai oletko esimerkiksi työskennellyt aikaisemmin leipomossa ja sinulla on vahvat asiakaspalvelutaidot?

Haemme nyt LEIPÄKONSULENTTIA Rovaniemen alueelle.

Tehtävänäsi on toimia tuote-esittelijänä eri kaupoissa. Työnkuvaasi kuuluu eri leipien maistatusta hyvällä asenteellä ja aurinkoisella mielellä. Konsulenttina työaikasi painottuu työsuhteen aluksi perjantai ja lauantai päiville. Työtä tehdään aluksi Rovaniemen alueella, mutta työssään menestyvällä henkilöllä on mahdollista laajentaa aluettaan muualle Lappiin.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja elintarvikkeiden parista. Tärkeintä on, että nautit ihmisten kanssa jutustelusta ja olet aktiivinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa työyhteisössä. Työssä tarvitset hygieniapassia ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi