(Poistunut julkaisusta)

Leimaamotyöntekijä, Vantaa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme leimaamotyöntekijöitä puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Mahdollisuus jatkoon on. Työtä tehdään klo 6-14 ja 14-22, mutta toivomme valmiuden myös klo 22-7 vuorolle eli työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen leimaamon erilaiset työtehtävät, kuten leimaamokoneen kanssa työskentely.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Tekninen tausta auttaa sinua tässä työtehtävässä. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.

Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia jo hakuaikana.