(Poistunut julkaisusta)

Leimaamo- ja pakkaamotyöntekijöitä Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018Työn kuvaus:
  Asiakasyrityksemme hakee kauttamme leimaamo- ja pakkaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Työtä tehdään klo 6-14/ 14-22/ 22-7 eli työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat vuoden 2018 loppuun.
Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen leimaamon ja pakkaamon erilaiset työtehtävät.
Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Edellytämme valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Tekninen tausta katsotaan eduksi. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työympäristön, ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkauksen.
Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi tai numerosta 0406304014.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 0406304014


Toimipaikka:  VANTAA