(Poistunut julkaisusta)

Leikkivälineasentajia, 15 hlöä, HopLop Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakkaallemme HopLop Oy:lle leikkivälineasentajia Helsingin Pasilaan.

HopLop Oy rakentaa uutta toimipistettä Triplaan ja haussa on 15 leikkivälineasentajaa. Työt alkavat elokuun 2019 puolivälissä ja töitä on tarjolla jopa vuodenvaihteeseen saakka. Mahdollisuus tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan myös lyhyempiin, esimerkiksi muutaman viikon työpätkiin. Tarjolla on kykyjesi mukaan sopivia asennus-, kiinnitys-, rakennus- ja/tai kantotehtäviä.

Tehtäviin et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa

- oma-aloitteista asennetta erilaisiin työtehtäviin

Hyvälle työntekijälle pitkää keikkaa tiedossa!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377, toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.