(Poistunut julkaisusta)

Leikkivälineasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme Ouluun kahta nohevaa


LEIKKIVÄLINEASENTAJAA

 

määräaikaiseen työhön touko-syyskuulle 2019. Työnkuvaasi kuuluu pääosin leikki- ja liikuntavälineasennuksia. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta löytyvän joustoa pidempään päivään kiireaikana. Työmaita meillä on siellä sun täällä, joten tehtävässä ollaan pääosin reissun päällä viikot.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy B-ajokortti, valmiutta reissutyöhön ja työkalut pysyvät näppärästi kädessäsi satoi tai paistoi. Aiempi kokemus leikkivälineasennuksista tai esimerkiksi timpurin tehtävistä on eduksi, mutta timanttisella asenteella ja reippaalla työotteella päästään jo hyvään alkuun. Tässä pientiimissä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien! Eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin raekuurossakin ja olet vastuunkantaja luonteeltasi. Sinulla ei mene sormi suuhun ympäristösuunnitelmia ja asennus- sekä työohjeita lukiessa.


Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä yli 350 eri ammattinimikettä ja monipuolisia uramahdollisuuksia.


Olisiko tässä sinulle sopiva pesti? Kuultaisiin sinusta mielellämme lisää hetimiten, joten hae paikkaa 24.3. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile – hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat työmaapäällikkö Karita Malinilta (puh. 0400 598 200) perjantaina 1.3 klo 8-10 tai maanantaina 11.3 klo 12-14.