Leikkaussalisiivooja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme asiakkaallemme LEIKKAUSSALISIIVOOJAA toistaiseksi voimassaolevaan ja kokoaikaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 2 - vuorotyötä. Työtä tehdään vuoroviikoin. Työ alkaa 1.11. 

Työtehtäviisi kuuluvat leikkaussalisiivoukset Kupittaan alueen sairaalassa. Työ on hektistä ja työjärjestys vaihtuu päivittäin. Leikkaussalisiivous vaatii huolellisuutta, ripeyttä ja hyvää tilanteenlukukykyä, jotta työt tulevat tehdyksi oikeassa järjestyksessä. Hygienia on pääosassa sairaalasiivouksessa, joten olet hyvin tarkka työsi laadusta. 

Arvostamme laitoshuoltajan tutkintoa mutta ei ole pakollista, jos sinulla on kokemusta alan töistä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn asiakasyrityksessämme. Mikä parasta, pääset aloittamaan tehtävässä nopealla aikataululla! Työ sijaitsee Turun Kupittaalla hyvin kulkuyhteyksien varrella.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan HR-konsultti Sari Europaeukseen, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot