(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalisiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko palveluhenkinen, työskentelytavoiltasi ripeä ja varmaotteinen tekijä leikkaussalisiivouksen kokemuksella?

Haemme RTK-Palvelulle nopealla aikataululla ammattitaitoista leikkaussalisiivoojaa Tampereelle!

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työtehtävässä menestyäksesi tulee sinulla olla kokemusta leikkaussalisiivouksesta sekä laitoshoitajan ammattitutkinto.

Siivouskohde sijaitsee Tampereen keskustassa, työ on 2-vuorotyötä vuoroviikoin (klo 6-14 ja 14-22), mutta myös pelkän iltavuoron tekeminen on mahdollista. Työ on terveydenhoitoalan tiloissa, johon sisältyy leikkaussalisiivousta. Työsuhde on kokoaikainen.


Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES, kokeneen ja ammattitaitoisen tekijän kohdalla palkka on neuvoteltavissa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. He pyrkivät siihen, että heidän työntekijänsä työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi