(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalisiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

RTK-Palvelu Oy on kotimainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelun asiakkaiden palvelemiseksi on valjastettu yli 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

RTK-Palvelu vahvistaa Tampereen yksikköään!

Oletko palveluhenkinen, työskentelytavoiltasi ripeä ja varmaotteinen tekijä leikkaussalisiivouksen kokemuksella?

Haemme RTK-Palvelulle nopealla aikataululla ammattitaitoista leikkaussalisiivoojaa Tampereelle!

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työtehtävässä menestyäksesi tulee sinulla olla kokemusta leikkaussalisiivouksesta. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi.

Siivouskohde sijaitsee Tampereen keskustassa, työaika on maanantaista perjantaihin, klo 5.30-19 välillä. Työ on terveydenhoitoalan tiloissa, johon sisältyy leikkaussalisiivousta. Työsuhde on kokoaikainen.


Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES, kokeneen ja ammattitaitoisen tekijän kohdalla palkka on neuvoteltavissa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. RTK-Palvelu tarjoaa työntekijöilleen loistavat työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen ja upean tiimin, jonka kanssa pääset rakentamaan kasvavan RTK-Palvelun menestystarinaa.

Liity energiseen joukkoon ja hae töihin jo tänään!

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, joten toimi ripeästi!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi