(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalisiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Oletko palveluhenkinen, työskentelytavoiltasi ripeä ja varmaotteinen tekijä leikkaussalisiivouksen kokemuksella?

Haemme RTK-Palvelulle nopealla aikataululla ammattitaitoista leikkaussalisiivoojaa Tampereelle!

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Siivouskohde sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, työaika on maanantaista perjantaihin, klo 5.30-19 välillä. Työ on terveydenhoitoalan tiloissa, johon sisältyy leikkaussalisiivousta. Työsuhde on kokoaikainen.

Aikaisempi siivouskokemus leikkaussalisiivouksesta vaaditaan. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja heillä työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi heidän palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Liity energiseen joukkoon ja hae töihin jo tänään!

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi