Leikkaussalisiivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme nyt tarkkaan työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TAMPEREEN KESKUSTAAN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä vastaat leikkaussalien siivouksesta sairaalassa. Työaikasi tulee sijoittumaan arkipäiville kello 6 – 22 välille. Töitä tullaan tekemään aamu- ja iltavuoroissa. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen.


Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä ja katsomme alan koulutuksen eduksesi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan tiimissä, jolla on ammattitaitoa ja kyky ratkaista arjen haasteet laadukkaasti. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tähän työtehtävään tarjoamme kilpailukykyisen mukaisen palkan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan: palkkaryhmä 6, joka on 12,97€/tunnilta. Tämän lisäksi palkkaa täydentävät työehtosopimuksen mukaiset iltalisät.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340870
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere