(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalisiivooja, Tampere
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

Leikkaussalisiivoojaa Tampereen keskustaan

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja vastaat osaltasi asiakasyrityksemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Siivouskohde sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, työaika on maanantaista perjantaihin, klo 14-20 välillä. Työ on terveydenhoitoalan tiloissa, johon sisältyy  leikkaussalisiivousta. Työsuhde on osa-aikainen, työtunnit vaihtelevat 20-37,5 tuntia viikossa. 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus leikkaussalisiivouksesta vaaditaan. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.