(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalihoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset,
sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen
joukkoomme!

Etsimme Helsingin ydinkeskustaan osaavaa ja monipuolista leikkaussali- / instrumenttihoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen plastiikkakirurgiselle lääkärikeskukselle. Työ alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on pitkäaikainen ja pääasiassa työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työ pitää sisällään sairaanhoidollisia tehtäviä leikkaussalissa sekä heräämössä ja toimenpidettä toteuttavan lääkärin avustamista.

Hyvä suomenkielentaito on ehdoton edellytys työssä pärjäämisen kannalta ja toivomme, että olet yhteistyökykyinen sekä mukava persoona. Luonnollisesti hakijalta odotamme alan koulutusta ja kokemusta leikkaussalityöstä.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kannattaakin heti jättää hakemusta kyseiseen tehtävään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.