(Poistunut julkaisusta)

Leikkaussalien siivooja iltavuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme nyt tarkkaan työhön kykenevää SIIVOOJAA Helsingin Pikku-Huopalahteen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Meillä vastaat leikkaussalien siivouksesta sairaalassa. Työaika tehtävässä on klo 18-22 arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta terveydenhuoltoalan siivouskohteesta vähintään kahden vuoden ajalta sekä kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan koulutusta. Kokemus leikkaussalien siivouksesta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä ISS Palveluiden erittäin hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Työstä maksettava peruspalkka on kipa tes:n mukaan 10,67 €/ tunti ja leikkaussalien siivouksesta 12,97 €/ tunti. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2019. Tehtävä alkaa joulukuun alussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -