(Poistunut julkaisusta)

Leikkausosastolle siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme nyt motivoitunutta SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme SEINÄJOEN KESKUSTAAN äitiysloman sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit siivouksesta asiakaskohteessamme leikkausosastolla. Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääsääntöisesti leikkausosaston ja henkilöstötilojen siivous. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8 – 18 välille ja työpäivän pituus on 7 – 9,5 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen (30h/viikko) ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus 30.6.2021 asti ja jatko saattaa olla mahdollinen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus lisätuntien tekemiseen oman halukkuuden mukaan, jolloin työviikon pituus vaihtelee 30 – 37,5 tuntia välillä.


Tässä tehtävässä edellytämme aikaisempaa siivousalan työkokemusta vähintään vuoden ajalta. Katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan koulutuksen (sairaalahuoltaja, toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja). Lisäksi katsomme eduksesi suoritetut pätevyydet mm. hygieniapassin, voimassa olevan työturvallisuuskortin, puhdastilakoulutuksen ja ensiapukoulutukset. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvän suomen kielen taidon ja hyvän fyysisen peruskunnon. Työn luonteen puolesta tarvitset joustavuutta, reippautta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, joka tulee olemaan tässä tehtävässä PL6 mukainen 13,23€/tunnilta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 12.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -