Leikkaamoon tuotantotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Oletko käsistäsi kätevä, oppimiselle avoin ja valmis pitkäjänteiseen kasvuun hyvässä porukassa? Tuotantotyöntekijä, sinulle on työpaikka ABL-Leikkaamossa.

ABL-Laatat on 23:n vuoden ikään ehtinyt suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, joka maahantuo ja myy ke­raa­mis­ia laatto­ja sekä luonnonkiveä. Oma ABL-Leikkaamomme valmistaa keramiikasta ja kivestä pintoja ja kalusteita, ja toiminta on vahvassa kasvussa. Siksi etsimmekin sinua, reipas ja oppimishaluinen tuotantotyöntekijä, liittymään tiimiin.

------------------

Työnkuva

Toi­men­ku­vaasi kuuluvat puutyöt, kuten kuljetuslavojen valmistus ja tuotteiden viimeistely, tuotteiden tarkistus ja pakkaus. Sinulla pitää olla silmää viimeistellylle lopputulokselle. Myös lähetysten lastaus, leikkuumateriaalien nouto ja palautus, sekä satunnaiset pakettiautokuljetukset ovat tehtävälistallasi. Kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Työaika on pääosin 8-16 arkisisin, vuorotyövarauksella.

------------------

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää:

  • Hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Käsityötaitoja
  • Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi
  • Silmää viimeistellylle lopputulokselle

------------------

Toivomme sinulta:

  • Joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja sosiaalista pelisilmää
  • Trukin käytön osaamista

------------------

Muut tiedot

Tar­joam­me si­nul­le mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittyä toimialalla ainutlaatuisessa työpaikassa, suomalaisessa perheyrityksessä. Saat mukavat ja osaavat työkaverit, lämpimän ilmapiirin, toimenkuvaasi vastaavan palkan, hyvät henkilöstöedut ja kokoaikaisen työn. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, jatko on mahdollinen.

Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika arkisin 7,5h/pv. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.Lisääthän hakemukseen myös CV:si. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, joten toimithan ripeästi.


Lisätietoja tehtävästä antaa

Jouni Vainio
HR-konsultti
040 1206577 (arkisin 9-15)
jouni.vainioezy.fi


www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot