Leikkaaja/katehitsaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Best-Hall Oy on vuodesta 1975 lähtien toimittanut kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille jo yli 5500 hallia. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 41 milj.€ ja henkilöstömäärämme 140 henkilöä. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Kälviällä. Yhtiön omistaa Suomalainen perheyhtiö Wiklöf-konserni, jonka tärkeänä periaatteena on pitää työpaikat kotimaassa ja viedä tuotteet ulos maailmalle omalla osaamisella. Lisätietoja  www.besthall.com.  

Halliemme valmistus on vaativaa tiimityötä ja tarvitsemme nyt huippuammattilaistemme joukkoon lisää vahvistuksia. Etsimmekin kateosastollemme hallien katemateriaalien leikkaukseen ja katehitsaukseen sinua

Leikkaaja/ katehitsaaja

Tehtävässäsi toimit osaston eri työvaiheissa ja oman osaamisesi kehittyessä sinulla on mahdollisuus toimia laajemmin osaston eri tehtävissä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja vastaavaa teollista työkokemusta esim. metalli- tai tekstiilialalta.  Työssä käytetään moderneja työstökeskuksia, joten käytännön kokemus ja osaaminen esim. laserleikkuusta tai CNC-koneiden ohjauksesta on sinulle eduksi.  

Arvostamme tietoteknisen perusosaamisen lisäksi myös mahdollista CAD-työkalujen tai esim. graafisten suunnitteluohjelmistojen osaamista.

Luonteeltasi olet ahkera, tunnollinen sekä kykenet systemaattiseen ja tarkkaan työhön. Kykenet joustavasti työskentelemään projektiliiketoiminnan vaatimusten mukaisesti.

Turvallinen työympäristö on meille tärkeä arvo ja olennainen osa toimintaamme. Edellytämmekin kaikkien työntekijöiden sitoutuvan nolla tapaturmaa- tavoitteeseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. Meillä pääset mukaan aidosti vastuulliseen, kehittyvään ja hyvähenkiseen työyhteisöön. Tehtävässä sinulla on myös loistava mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Heikki Laitala puh. 040 726 3395 tai heikki.laitala@eezy.fi, tai myyntipäällikkö Antti Ylimäki puh. 050 3959543, antti.ylimaki@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 30.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499846
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kannus, Kaustinen, Kokkola, Toholampi, Alavieska, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Sievi, Ylivieska