(Poistunut julkaisusta)

Leikkaaja tuotantotyöhön
Tekniseri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Tekniseri Oy on johtava teollisuuden sopimuspaino, joka on erikoistunut vaativien asiakkaiden korkeaa laatutasoa edellyttäviin toimituksiin. Tekniseri Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat pintakalvot, etulevymerkinnät, mittatarkat eristeet, tampopaino, laser branding, merkintätarrat, kalvokytkin, kone- ja laitekilvet sekä logistiikkapalvelu. Pitkä kokemuksemme eri menetelmistä takaa parhaan mahdollisimman painotuloksen pinnalle kuin pinnalle. Työmme jälkeen sekä nopeaan ja joustavaan palveluumme luottaa yli 800 aktiivista asiakasta 18 maassa.

Adecco hakee nyt Tekniserin Kempeleen toimipisteelle tuotantotyöntekijää leikkaajan tehtäviin. Työ on aluksi määräaikainen (6-8kk) jonka jälkeen tehtävä muuttuu vakituiseksi, mikäli molempien osapuolten intressit kohtaavat. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja määräytyy kokemuksen mukaan, alkupalkka TVR1-TVR3 ja oppimisajan jälkeen TVR5.

Leikkaajan tehtävään kuuluvat tuotantotyöt leikkurilla. Hakijan osaamisen mukaan työt voidaan aloittaa myös lopputarkastuksen tehtävistä, josta kokemuksen karttuessaan siirrytään leikkurin puolelle. Työssä käsitellään leikkuu- sekä tietokonetta, joten aikaisempi CNC-koneiden tai SMD ladontakoneiden käyttökokemus on iso etu.

Millaista henkilöä tehtävään haemme?
Asenne ratkaisee! Työhön opastetaan, joten tärkein ominaisuus on halukkuus omaksua uutta sekä soveltaa saamiaan neuvoja työssään. Hyvä työilmapiiri on tärkeää, joten arvostamme avointa ja sosiaalista luonnetta. Työ vaatii tarkkuutta ja samalla ripeyttä, joten huolellisuus on erittäin hyvä ominaisuus tässä tehtävässä. Työ on rutiininomaista ja odotammekin, että hakijalla on valmius ja halu tehdä rutiinityötä. Tehtävässä tarvitaan värinäköä ja käsitellään painovärejä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen osaaminen, englannin kielen taidosta on hyötyä.

Tässä olisi tarjolla mahdollisuus näyttää kyntesi ja napata itsellesi vakituinen työpaikka!

Jätä hakemuksesi ja CV:si 18.11.2019 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121 (4.-8.11. Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 0406872632).