(Poistunut julkaisusta)

Leikinohjaaja
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Moi!

Viihdytkö lasten kanssa? Nautitko esiintymisestä? Kaipaatko elämääsi jotain uutta?  Pratar du både flytande svenska että sujuvaa suomea? Jos näiden lisäksi vielä asenne on kohdallaan ja olet oma-aloitteinen ja idearikas tyyppi, jatka lukemista!

Haemme nyt laivallemme Baltic Princessille, Turku–Tukholma linjalle, lasten ja nuorten ohjelmista vastaavia leikinohjaajia eri pituisiin keikkatöihin.

Tehtävänäsi on yhdessä risteilypäällikön kanssa luoda laivalle ohjelmaympäristö, joka kattaa lasten ja nuorten toiveet ja takaa heille viihtyisän matkan. Olet mukana suunnittelemassa, valmistelemassa ja toteuttamassa lasten- ja nuorten ohjelmia laivalla, mutta myös valvot lapsia laivan leikkihuoneessa.

Etsimämme henkilöt ovat energisiä, iloisia ja ulospäin suuntautuneita ”hyviä tyyppejä”, joilta löytyy yhteistyö- ja organisointikykyä, sekä oma-aloitteisuutta ja ideoita. Vaikkei se olekaan ehdoton vaatimus, sopii leikinohjaajien taustaksi loistavasti työkokemus ja/tai koulutus lastentarhanopettajana, lastenhoitajana tai jostain muusta lasten ja nuorten leikki- ja ohjelmapalveluiden parista.

• Leikinohjaajilla on hyvä kielitaito ja he puhuvatkin sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi.

• Leikinohjaajilla on maalaisjärkeä ja kyky heittäytyä lapsen maailmaan.

• leikinohjaajamme ovat innostuneita kehittämään erilaisia tapahtumia ja ohjelmia kohderyhmälleen yhdessä esimiehensä, risteilypäällikön, kanssa ja he pystyvät myös toimimaan itsenäisesti

• leikinohjaajamme osaavat käyttää yleisimpiä MS Office– ohjelmia

• Leikinohjaajamme tulevat toimeen ja osaavat ohjata monikansallisia lapsiasiakasjoukkojamme ajoittain kovassakin melussa ja kiireessä. Lapset ovat meille vähintäänkin yhtä tärkeitä vieraita ja asiakkaita, kuin aikuisetkin ja se meidän kaikkien tulee ymmärtää.

• kaikenlaiset kädentaidot (askartelu, kasvomaalaus jne) ovat tehtävässä eduksi

• leikinohjaajilla on esiintymistaitoa, eivätkä he pelkää seistä suurenkaan joukon edessä. Laulu- ja soittotaito ovat työssä eduksi.

 

Kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaisesti tulee merityöhön otettavalla olla voimassaoleva passi ja lääkärintodistus meripalvelua varten (ei tarvita vielä hakuvaiheessa) Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Haluaisitko sinä liittyä viihdeosastomme leikinohjaajien iloiseen tiimiin? Täytä siinä tapauksessa hakemus oheisella hakukaavakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018