(Poistunut julkaisusta)

Leijona Catering, Dragsvik, Ravintolatyöntekijä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019
Etsimme asiakkaallemme Leijona Cateringille Dragsvikissa sijaitsevaan Varuskuntaravintola Creutziin ravintolatyöntekijää. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään StaffPointin kautta.

Työtehtäviin kuuluu mm. kassatyötä, avustavia tehtävia, astiahuoltoa ja salin siisteydestä huolehtimista. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo: 5.30-21.00 välille. Satunnaisesti töitä myös viikonloppuisin. Kassataidon katsomme eduksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu heinäkuun loppuun.

Leijonaa pidetään voiman ja rohkeuden vertauskuvana. Myös Leijona Cateringilla on näitä ominaisuuksia. Leijona kattaa pöydän tunturin laelle, karulle luodolle tai vaikkapa kristallikruunujen alle, sinne missä ruokaa tarvitaan. Leijonan keittiöissä tehdään laadukasta kotimaista ruokaa, jolla on tarina. Tarina alkaa sadan vuoden takaa hetkestä, jolloin armeijan ruokahuolto käynnistettiin. Leijona palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa ja sen keittiössä valmistuu päivittäin kymmeniä tuhansia aterioita. Leijona on merkittävä työllistäjä!


Edellytämme sinulta

Iloista ja joustavaa asennetta
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Monipuolista osaamista, jota työssäsi Leijonalla voit kehittää edelleen


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen työympäristön
Hyvät ura- ja kehittymismahdollisuudet
Mahdollisuuden työllistyä syksyllä muilla asiakkuuksillamme


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi