(Poistunut julkaisusta)

Lehtorin viransijaisuus, englanti, espanja, Ylästön koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ylästön koulu

Ollaksentie 29b, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Etsimme joukkoomme englannin ja espanjan kielen lehtoria, joka on kiinnostunut luomaan uutta yhtenäiskoulukulttuuria Ylästöön. Koulussamme opiskelee kaikki perusopetuksen vuosiluokat ensimmäisestä yhdeksänteen, joten valittavan opettajan tulee olla motivoitunut työskentelemään kaiken ikäisten oppilaiden kanssa. Ylästön koulussa opiskellaan isoissa muunneltavissa oppimisympäristöissä sekä yhden ryhmän luokkatiloissa, joten valittavan opettajan tulee olla kiinnostunut työskentelemään yhdessä toisten opettajien kanssa.

Tarjoamme yhteistyöhön (kodit ja kollegat) suuntaavan työympäristön, jossa työskentelee noin 60 koulun kehittämiseen sitoutunutta opettajaa ja avustajaa. Monipuoliset oppimisympäristöt mahdollistuvat Ylästön koulurakennuksessa, ympäristön luonnossa ja liikuntapaikoissa sekä hyvillä TVT-välineillä.

Työssä vaaditaan OPS2016:n tuntemusta ja motivaatiota samanaikaisopetusta kohtaan. Eduksi katsotaan monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan osaaminen.

Ylästön koulu on valmistunut vuonna 2008 ja elokuussa 2019 valmistuvat laajennus- sekä muutostyöt. Silloin aloittaa moderni oppimis- ja opiskeluympäristö yli 840 oppilaalle perusopetuksen vuosiluokilla 1. – 9. Meillä on musiikkiluokkatoimintaa kolmannesta yhdeksänteen vuosiluokkaan. Yhtenäiskoulumme muodostuu suuremmista oppimisen tiloista sekä perinteisemmistä luokkahuoneista, joissa opiskelee eri aineryhmiä joustavin järjestelyin, joten yhteisopettajuus ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme lähtökohta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Satu Ollila 

0405212754

satu.ollila@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikaan

Apulaisrehtori Merja Kivioja, etunimi.sukunimi@vantaa.fi, 0503124378

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.