(Poistunut julkaisusta)

Lehtori
Laurea

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Haemme lehtoria vakituiseen työsuhteeseen Laurean Hyvinkään kampukselle liiketalouden oikeustradenomikoulutukseen.

Lehtorin pääasiallinen tehtävä on opetus ensisijaisesti oikeustradenomikoulutuksessa painottuen yksityisoikeuden opintojaksoihin. Myös muut juridista osaamista olevat opetukset ja tehtävät ovat mahdollisia, esimerkiksi opinnäytetöiden ohjaaminen ja   osallistuminen hanketyöhön.

Edellytämme vahvaa juridiikan osaamista, oikeustieteen maisterin tutkintoa, osaamista verkko-opetuksessa ja muiden digitaalisten työskentelytapojen hallintaa. Tehtävä edellyttää myös opiskelijalähtöistä työotetta, palveluhenkisyyttä sekä vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, työelämän verkostojen tuntemusta sekä yhteistyöosaamista opiskelijoiden ja työelämäkumppaneiden kanssa. 

Eduksi tehtävään luetaan opettajan pedagoginen pätevyys, kokemus modernista ammattikorkeakoulupedagogiikasta ja tuomioistuinharjoittelun suorittaminen. 

Tarjoamme Sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Ensisijainen toimpiste sijaitsee Hyvinkäällä. Tehtävä alkaa viimeistään 1.8.2021.

Lisätietoja tarvittaessa, kehittämispäällikkö Mikko Harju puh 0504678807 tai mikko.harju@laurea.fi. Tavoitettavissa parhaiten ti 16.2 klo 15-16 ja ke 24.2 klo 8-9.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (09) 8868 7150 Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi Sijainti: Ratatie 22