(Poistunut julkaisusta)

Lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia.  

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.  

 Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun 

Lehtoria 

Opinto-ohjauksen ja jatkuvan oppimisen lehtoria hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-30.6.2021 

Lehtorin tärkeät osaamisalueet ovat organisaatioiden osaamisen kehittäminen, osaamisen johtaminen sekä osaamisen kehittämistä tukeva esimiestyöskentely. Kolmannen asteen tarjoamien mahdollisuuksien tunteminen osaamisen kehittämisessä katsotaan eduksi. Arvostamme valmentavaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta verkkokouluttamisesta ja -valmentamisesta.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innovatiivisessa hankkeessa. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön. 

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 30.6.2021. Lehtorin ensisijainen toimipiste on Tikkurilan kampuksella. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Marilla Kortesalmi marilla.kortesalmi@laurea.fi.  Lisätietoa hankkeesta löydät myös Internet-sivuiltamme urbaaniakasvua.fi.  

 

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2020 klo 16 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.