(Poistunut julkaisusta)

Lehtori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Vuonna 2030 maailma tarvitsee 50% enemmän ruokaa, 45% enemmän energiaa ja 30% enemmän puhdasta vettä. JAMKin agrologikoulutus ja yritysten kanssa toteutettava biotalouden tutkimus- ja kehitystyö ovat näiden haasteiden ratkaisun avaimia. Visionamme on olla Suomen johtava biotalouden kouluttaja vuonna 2025.

Haemme

LEHTORIA

vastaamaan ympäristönhoidon ja vesitalouden opetuksesta ja hanketyöstä.

Onko sinulla kokemusta agrologien kouluttamisesta? Osaat myös suunnitella ja toteuttaa innostavat opintojaksot, ja tsemppaat opinnäytetöiden tekijöitä laadukkaisiin lopputuloksiin? Näyttöä löytyy myös tutkimuslaitosten tai yritysten kanssa tehdyistä ympäristö- ja vesienhoitoon liittyvistä projekteista? Innostut ympäristönhoitoon ja vesitalouteen liittyvästä tutkimus- ja kehittämistyöstä?

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto löytyy myös? Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia?

Jos vastasit ainakin useimpiin kysymyksiin kyllä, hae meille töihin! Tarjoamme näköalapaikan biotalouden kehityksen ytimestä. Tule mukaan kouluttamaan tulevaisuuden osaajia vastuulliseen biotalouteen!

Työpisteesi sijaitsee Biotalouskampuksella Saarijärven Tarvaalassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaen 1.8.2019.

Hakuaika 6.5. – 19.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä:
Minna Lappalainen

johtaja, Biotalousinstituutti

puh. 040 630 0384

email: minna.lappalainen@jamk.fi.