(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, UX/UI-suunnittelu
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haemme Muotoiluinstituuttiin

Lehtoria 1.3.2021 alkaen.

LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti kouluttaa Lahdessa suunnittelijoita  - designin ammattilaisia – suomalaisen ja kansainvälisen työelämän ja yhteiskunnan palvelukseen. Käyttöliittymämuotoilun lehtori opettaa osaamisalueensa keskeisiä opintojaksoja ja vastaa osaltaan koulutuksen kehittymisestä työelämän tarpeet huomioiden. Hän toimii Käyttökokemus- ja käyttöliittymämuotoilun tutkinto-opiskelijoita ohjaavana opettajatutorina, joka huolehtii paitsi opintojen edistymisestä myös opiskelijoiden urapolusta kohti työelämää. Käyttöliittymien ja käyttökokemuksen suunnittelu on yksi keskeisistä uusista osaamisalueista muotoilun ja visuaalisen viestinnän suunnittelun kentällä. Monialaisessa opetuksessa yhdistyvät visuaalinen ja teknologinen osaaminen sekä käytettävyyden ymmärrys. Käyttöliittymämuotoilun lehtorin tehtävää voi hoitaa osittain myös etätyönä, verkko-opetukseen ja -ohjaukseen kannustetaan.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta UX/UI/IxD-suunnittelusta,
  • osaamista käytettävyysarvioinnista ja käyttäjätestauksesta,
  • palvelujen digitalisoinnin sekä palveluihin liittyvien käyttöliittymien suunnittelun osaamista,
  • vahvoja näyttöjä visuaalisesta suunnittelusta,
  • tiedon visualisoinnin osaaminen.
  • sujuva suomen- ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito.

Opetuskokemus sekä pedagoginen pätevyys katsotaan hakijan eduksi. Pedagogiset opinnot (AmO) voit suorittaa myös aloitettuasi tehtävässä. Arvostamme vahvoja ammatillisia verkostojasi. 

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, katsomme muotoilu- tai media-alan tutkinnon eduksesi.

Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Tuemme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan. Tehtävä edellyttää matkustamista: Pääasiallinen työpaikka sijaitsee Lahdessa, mutta osa tehtävistä voi jatkossa sijoittua myös Lappeenrantaan.

Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Arto Kutvonen arto.kutvonen@lab.fi , 044 708 0001.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 4.2.2021 klo 23:59 mennessä. 

 

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi