(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, turvallisuus ja riskienhallinta
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat.

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.
 
Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun turvallisuuden ja riskienhallinnan lehtoria

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun turvallisuuden ja riskienhallinnan lehtoria Espoon Leppävaaran kampukselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Työsuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, opiskelijoiden tuutoroinnista, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä.

Tehtävä edellyttää monipuolista ja vankkaa käytännön kokemusta erityisesti yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan työtehtävistä. Odotamme hakijalta myös halua ja intoa osallistua turvallisuusalan TKI-toimintaan.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta ja ohjaustaitoja, hyvää organisointi- ja aikaansaantikykyä, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Juha Kurenmaa, 040 826 9881.

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. Lisäksi pyydämme jättämään videohaastattelun seuraavan linkin kautta: https://www.recright.com/interview/public/d82bc79b0b04f0dfb95f07eb87df0eb564f7

Haethan tehtävää viimeistään 27.8.2020.