(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, tietojenkäsittely
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Jyväskylän ammattikorkeakoulu hakee nyt liiketoimintayksikön tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmaan pilvipalveluiden hyödyntämiseen sovelluskehityksessä erikoistunutta lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lehtorin työtehtäviin kuuluu koulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen. Osallistut myös tutkinto- ja täydennyskoulutuksen kehittämiseen, maksulliseen palvelutoimintaan sekä TKI-hankkeisiin valmistelijana ja asiantuntijana.

Etsimme tehtävään aktiivista ja kehityshaluista henkilöä, joka tuntee ja tunnistaa alan koulutus- ja TKI-tarpeet. Arvostamme hyviä verkostoja ja kykyä yhdistää niitä osaksi koulutusta. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä toiminnasta. Aikaisempi kokemus toimimisesta kouluttajana/opettajana katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää pedagogista pätevyyttä tai sen hankkimista kahden vuoden kuluessa tehtävän aloittamisesta.

Hakijalla tulee olla teknistä osaamista sekä näyttöä seuraavilta osa-alueilta:

  • verkkopalveluiden toteuttaminen,
  • pilvipalveluiden monipuolinen hyödyntäminen,
  • tiedonhallinta
  • verkkoliiketoiminta.

Arvostamme ohjelmointiosaamista, data-analytiikan ja koneoppimisen sekä liiketoiminnan tuntemusta. Tehtävän toteuttaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Hae nyt ja tule osaksi Web & Games-tiimiä!

 

Miksi JAMK?

JAMK on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa koulutuksen laatu, yrittäjyys ja kansainvälisyys ovat tekijöidensä sydäntä lähellä. Olemme keskeisessä roolissa Jyväskylän seudun ja Keski-Suomen kehittämisessä ja omaamme vahvat suhteet alueen yrityksiin ja yhteisöihin. Kehitämme koulutuksen suuntaamista ja opetussuunnitelmien sisältöjä yritystoiminnan kehittyvien tarpeiden mukaan.

Valitse JAMK ja liity joukkoomme.

Tutustu JAMKin strategiaan ja vahvuusaloihin >>

 

Hakuaika:

28.9.2020 – 29.11.2020

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Jarkko Immonen, tutkintovastaava
jarkko.immonen@jamk.fi
puh. +358 50 407 8488