Lehtori, tieto- ja viestintätekniikka
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme tieto- ja viestintätekniikan lehtoria LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.10.2020 alkaen.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat: opetus ja ohjaus, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta, työelämäyhteistyö sekä muut tehtävät.

Tiedät ja tunnet digitaalisuuden ja ICT:n merkityksen yhteiskunnalle ja työelämälle. Olet työskennellyt IT-asiantuntijana teollisuuden tai julkisen sektorin tehtävissä. Sinulla on kokemusta ja osaamista joistakin seuraavista osa-alueista: ohjelmistoteknologia- ja tuotanto, verkkoteknologiat, sulautetut järjestelmät, teollisuuden tietotekniikka, koneoppiminen IoT, tekoäly tai XR.  Puhut sujuvaa englantia ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme työkokemusta kansainvälisistä työtehtävistä, kokemusta korkeakoulussa työskentelystä ja hanketoiminnasta.

Lehtorin pätevyysvaatimukset määräytyvät Valtioneuvoston asetus ammattikorkeakouluista 1129/2014 mukaisesti. Ammattikorkeakoulun lehtorin tutkintovaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta, jonka opetustehtävään pääosin kuuluu ammattiopintojen järjestäminen, vaaditaan lisäksi vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Edellytämme lisäksi pedagogista pätevyyttä tai pedagogisten opintojen suorittamista tehtävässä aloittamisen jälkeen.

LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa.
 
Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 24.9.2020 klo 16.00 sähköisen hakulomakkeen kautta.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383596
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta, Lahti
  • Lisätietoja antaa: Osaamispäällikkö Rami Kivilahti, rami.kivilahti@lab.fi, 050 309 3213.