(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, taloushallinto
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

JAMKin liiketoimintayksikkö hakee osaavaan joukkoonsa taloushallinnon lehtoria


Taloushallinnon lehtorina autat opiskelijoita kehittymään työelämän vaatimukset täyttäviksi osaajiksi. Haluat tehdä työtä tiimissä ja viihdyt sekä opiskelijoiden että työelämäkumppaneiden parissa. Opetustehtävien lisäksi myyt osaamistamme ja osallistut tutkimus- ja kehitystyöhön.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto taloushallinnon alalta. Juridiikan, kansantaloustieteen tai rahoituksen sivuaineopinnot katsotaan eduksi. Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus monipuolisista ulkoisen laskentatoimen tehtävistä. Valinnassa painotetaan myös verkkopedagogiikan osaamista, yritysverkostoja sekä jatkotutkintoa.

Pedagoginen pätevyys tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Englannin kielen vahva osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös tutkijankoulutusta.

Tehtävä alkaa viimeistään 1.12.2019 alkaen ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) liiketoimintayksikkö vastaa liiketalouden alan sekä matkailu- ja ravitsemisalan amk- ja yamk-tutkintokoulutuksesta sekä täydennyskoulutuksesta. Tutkinto-ohjelmat ovat sekä suomen- että englanninkielisiä. Maan suosituimpiin kuuluvan tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme kasvavassa määrin elinikäistä oppimista ja täydennyskoulutusta sekä teemme vaikuttavaa kehitystyötä erilaisissa verkostoissa.

 

Lue lisää liiketalouden alan koulutuksesta

www.jamk.fi/Koulutus/Liiketalouden-ala

Lue lisää matkailu- ja ravitsemisalan koulutuksesta

www.jamk.fi/Koulutus/Matkailu-ja-ravitsemisala 

 

Hakuaika 8.8.-1.9.2019.

 

Lisätietoa tehtävästä: tulosalueen päällikkö Pertti Pernu, puh. +358 40 836 6920, pertti.pernu@jamk.fi