(Poistunut julkaisusta)

Lehtori tai päätoiminen tuntiopettaja, kuljetukset
Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme sinua kuljetusten asiantuntija, joka osaat kehittää logistiikan tulevaisuuden ammattilaisia! Hae Jyväskylän ammattikorkeakouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
                      
Tehtävänäsi on kouluttaa kuljetusten asiantuntijuutta. Hallitset kuljetusten käytännön haasteet ja mahdollisuudet sekä kuljetuspalveluiden johtamiseen ja teknologiaan liittyvät teoriat. Osallistut aktiivisesti logistiikan tutkimus-, kehitys- ja palvelutoimintaan yhteistyössä yritysten kanssa.

Edellytämme sinulta tekniikan ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Laaja-alainen työkokemuksesi kuljetusten kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja johtamisesta moderneilla sovelluksilla ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Arvostamme käytännön kokemusta kuljetuspalveluiden kehittämisestä ja toivomme, että sinulla on myös näyttöjä menestyksekkäästä projektiosaamisesta. Pystyt sujuvasti siirtämään osaamistasi englannin- ja suomenkielellä eteenpäin ja nautit esiintymisestä.

Sinulla on roppakaupalla itsenäistä työotetta, uteliaisuutta oppia uutta ja halua työskennellä yhdessä muiden huippuosaajien kanssa.

Hae: 6.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä:
Risto Pakarinen
lehtori, logistiikka
puh. 040 631 1873
Jyväskylän ammattikorkeakoulu