(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, sosiaaliala (aikuissosiaalityö, mielenterveystyö- ja päihdetyö)
LAB-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Haemme sosiaalialan lehtoria LAB-ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikköön Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Lehtorina keskeisiin tehtäviisi sisältyvät opetuksen lisäksi osallistuminen koulutuksen kehittämiseen, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin. Edellytämme sinulta hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä toimia kansainvälisissä verkostoissa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta projekti- ja hanketyöskentelystä ja innovatiivista työotetta.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sinulta vahvaa sosiaalialan asiakastyön osaamista ja kokemusta. Opetus- ja ohjaustehtävät painottuvat laajasti sosiaalialan ammattityöhön. Keskeisinä osaamisalueina ovat aikuissosiaalityö ja mielenterveys- ja päihdetyö.

Lehtorin pätevyysvaatimukset määräytyvät Valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista 1129/2014 mukaisesti. Ammattikorkeakoulun lehtorin tutkintovaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta, jonka opetustehtävään pääosin kuuluu ammattiopintojen järjestäminen, vaaditaan lisäksi vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Edellytämme lisäksi pedagogista pätevyyttä tai pedagogisten opintojen suorittamista tehtävässä aloittamisen jälkeen.

LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 20.10.2020 klo 16.00 sähköisen hakulomakkeen kautta.

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi