(Poistunut julkaisusta)

Lehtori ruotsi ja englanti / Wivi Lönnin koulu
Perusopetus, Wivi Lönnin koulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Wivi Lönnin koulu on noin 900 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme järjestetään musiikin painotettua opetusta sekä kaksikielistä esi- ja perusopetusta ranskan kielellä.

Haemme perusopetuksen aineenopetukseen lehtoreita ja tuntiopettajia. Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta. Virkasuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja ne sijoittuvat palvelussuhteen alkaessa alla mainittuihin kouluihin.

Ruotsin ja englannin kielen lehtori (1)
Wivi Lönnin koulu

Tehtävää täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2021. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sirpa Raevaara puh. 040 567 2646, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika virkaan päättyy 25.2.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sirpa Raevaara puh. 040 567 2646, etunimi.sukunimi@tampere.fi