(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, rakennustuotanto
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2020

Oletko kehittämisorientoitunut tekniikan alan asiantuntija? Tykkäätkö tiimityöstä ja viihdyt työssä, jossa on tekemisen meininki. Jos lisäksi pystyt toimimaan sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, voit olla Savonian uusi rakennustuotannon lehtori.

Haemme Savoniaan Microkadun kampukselle rakennustuotannon lehtoria 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme moderneissa toimitiloissa kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa.

Työn kuvaus

Tehtäväalueeseen kuuluu talonrakennustuotannon ja rakentamistalouden ammattiaineiden opetus, opetuksen ja laboratorioiden kehittäminen sekä aktiivinen osallistuminen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Olet etsimämme henkilö, jos

- innostunut opetustyöstä ja koulutuksen kehittämisestä

- kiinnostunut soveltavasta TKI-toiminnasta ja yritysyhteistyöstä

- olet kehittämishaluinen uusille ideoille ja teet määrätietoisesti työtä tavoitteiden saavuttamiseksi

- omaat hyvät yhteistyötaidot ja työelämäsuhteet

Odotamme sinulta

- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

- soveltuvaa työkokemusta (vähintään kolme vuotta)

- käytännön kokemusta talonrakennustuotannon ja rakentamistalouden tehtävistä,

- muuta alan tietotekniikan hallintaa,

- englannin kielen taitoa.

Arvostamme alalla käytettävien suunnittelu- ja mallinnusohjelmistojen hyvää hallintaa, korjausrakentamisen tuotannon osaamista.

Lisäksi vakinaisessa opetustehtävässä edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuisia pedagogisia opintoja, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika tehtävään päättyy 9.3.2020. Tehtävää haetaan lähettämällä sähköinen hakemus Kuntarekry palvelun (www.kuntarekry.fi) kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.