(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, rakennustekniikka
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen

Lehtori, rakennustekniikka

Haluatko päästä mukaan kehittämään rakennusalaa kohti digiaikaa ja entistä laadukkaampaa työn jälkeä? Oletko kiinnostunut uusien alan asiantuntijoiden kouluttamisesta? Mahdollisesti myös oman osaamisesi kehittäminen ja vahvistaminen kotimaisissa ja kansainvälisissä TKI-hankkeissa kiinnostaa sinua?

Etsimme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoista rakentamisen työmaapuolen ammattilaista dynaamiseen, opiskelijoidenkin Suomen ykköseksi arvostamaan tiimiimme. Koulutukseltasi olet rakennusalan DI tai insinööri (YAMK). Lisäksi on hyvä, jos hallitset rakennustuotannosta mm. aikataulusuunnittelua, tarjouslaskentaa, rakentamistaloutta ja kustannussuunnittelua. Tietomalliosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme valmiutta opettaa englanniksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset paitsi haastamaan itsesi, myös kehittämään osaamistasi ja koko rakennusalaa monipuolisesti.

Lehtorin tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (1129/2014) mukaisesti. Pedagogisen pätevyyden voit hankkia kolmen vuoden kuluessa, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINOTES:n mukaisesti. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.