(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, rakennustekniikka
Lab-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme rakennustekniikan lehtoria LAB-ammattikorkeakoulun teknologia-yksikköön Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Lehtorina keskeisiin tehtäviisi kuuluvat  talonrakennustekniikan ja rakennetekniikan opetus, tutkimus- ja kehittämistehtävät (TKI -hanketyö).

Lehtorin pätevyysvaatimukset määräytyvät Valtioneuvoston asetus ammattikorkeakouluista 1129/204 mukaisesti. Ammattikorkeakoulun lehtoreiden tutkintovaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta, jonka opetustehtävään pääosin kuuluu ammattiopintojen järjestäminen, vaaditaan lisäksi vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Edellytämme lisäksi pedagogisia opintoja ja pedagogista pätevyyttä.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä rakennusalan kehittämisestä sekä työkokemusta alan työtehtävistä. Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan ja rakennetekniikan osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Eduksesi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista. Arvostamme myös kansainvälisissä tehtävissä kerrytettyä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin. 

LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.