(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, peliohjelmointi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme liiketoimintayksikön tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmaan pelinkehityksen teknologioiden lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lehtorin työtehtäviin kuuluu koulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen. Osallistut myös aktiivisesti tutkinto- ja täydennyskoulutuksen kehittämiseen, maksulliseen palvelutoimintaan ja TKI-hankkeisiin valmistelijana ja asiantuntijana.

 

Etsimme tehtävään aktiivista ja kehityshaluista henkilöä, joka tuntee pelialan ja tunnistaa alueen koulutus- ja TKI-tarpeet. Arvostamme hyviä verkostoja ja kykyä yhdistää niitä osaksi koulutusta. Aikaisempi kokemus toimimisesta kouluttajana/opettajana katsotaan eduksi.

 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden monipuolista työkokemusta pelikehityksestä, sekä näyttöjä peliohjelmoinnista ja sisällöntuotannosta.

 

Hakijalla tulee olla vahva osaaminen ja näyttö toimimisesta Unity -pelikehitysympäristössä mukaanluettuna verkkopeliteknologiat, lisäksi arvostamme osaamista myös muista pelikehitysympäristöistä. Ohjelmointikielistä arvostamme osaamista C#- ja JS-kielistä. Lisäksi hakijalla tulee olla osaamista ja näyttöä 2D- ja 3D-sisällöntuotannosta (Blender, Inkscape, Adobe-tuoteperhe, Krita, Maya, 3ds Max, ...). Tuntemus AR/VR-kehityksestä katsotaan eduksi. 

Tehtävän toteuttaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa, aloitteellisuutta kansainvälisessä ympäristössä ja hyviä yhteistyötaitoja. Hae nyt ja tule osaksi Web & Games -tiimiä!

 

Hae viimeistään 30.4.2018

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja: tutkintovastaava Mika Karhulahti, mika.karhulahti@jamk.fi , puhelin +358504081974