(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, oppilaanohjaus, Korson koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Korson koulu

Kisatie 29, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Hei sinä kehittämishaluinen opinto-ohjaaja! Haluatko tulla kehittämään joustavaa työelämäoppimisen mallia Korson kouluun?

Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä.

Korson koulu on yläkoulu, jossa annetaan opetusta luokka-asteille 6–9. Koulussamme on n. 490 oppilasta ja 41 opettajaa sekä 3 koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on kolme erityisopetusluokkaa ja oppimisen tukemisessa toimii kaksi laaja-alaista erityisopettajaa.

Korson koulu yhdistyy Leppäkorven koulun kanssa lukuvuonna 2021-22 muodostaen tuolloin yhtenäiskoulun sisältäen vuosiluokat 1-9.

Tutustu kouluumme tästä.

Korson koulussa on pysyvä henkilöstö ja työpaikan ilmapiiriä pidetään hyvänä. Kehitystyötä on meneillään uuteen opetussuunnitelmaan, oppilaiden hyvinvoinnin lisäämiseen sekä lähestyvään yhtenäiskouluyhdistymiseen liittyen. Yhteistyötä tehdään niin aineryhmissä, luokkatasoilla kuin tiimeissä tai muun tarpeen mukaan. Tavoitteena kaiken kehittämisen keskellä on laadukas perusopetus. Lisäksi koulussamme alkaa työelämäpainotteinen opiskelu (Teppo-opiskelu) tulevana lukuvuonna. Tarkemmat suunnitelmat Korson koulun tavasta toteuttaa Teppo-toimintaa tehdään keväällä 2019 ja toivomme valitulta innostusta olla mukana prosessissa.

Haemme joukkoomme opinto-ohjaajaa Teppo-toiminnan suunnitteluun, pyörittämiseen ja kehittämiseen. Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu oppilaiden valinta Teppo-opintojen pariin sekä heidän tukemisensa työelämäjaksoilla, koulunkäynnissä ja opintokokonaisuuksien suunnittelussa työelämäjaksojen välissä, työelämäyhteyksien luominen sekä ylläpito ja koulun sisäisten yhteistyömallien luominen, kehittäminen ja ylläpito yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: kokemuksen yhtenäiskoulussa toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Rissanen Maiju
040 529 7696

maiju.rissanen(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.