(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, opinto-ohjaus, Tikkurilan lukio / Vaskivuoren lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Tikkurilan lukio / Vaskivuoren lukio

Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa / Virtatie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 -

Haemme Vantaalle Tikkurilan ja Vaskivuoren lukion yhteistä opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Molemmat lukiot ovat dynaamisia suurlukioita, joissa on yleislukioiden lisäksi erityislukioita ja perusopetuksen lisäopetusta. Vantaalla on viisi suomenkielistä päivälukiota, joissa tehdään tiivistä yhteistyötä keskenään.

Tikkurilan lukio on yksi Suomen suurimmista päivälukioista, jossa on yleislukio, kansainvälinen IB Diploma Programme ja yksi perusopetuksen lisäopetuksen ryhmä. Opiskelijamäärä on noin 1200. Vantaan aikuislukio on osa Tikkurilan lukiota. Lukio toimii hyvin varustellussa vuonna 2002 valmistuneessa koulurakennuksessa. Tikkurilan lukio sijaitsee Itä-Vantaalla lähellä Hiekkaharjun ja Tikkurilan asemia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarkempia tietoja Tikkurilan lukiosta löytyy kotisivuilta.

Vaskivuoren lukio sijaitsee Länsi-Vantaalla Myyrmäessä niin ikään hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yleislinjan lisäksi Vaskivuoren lukiossa toimii musiikki- ja tanssilukio, medialinja sekä yksi perusopetuksen lisäopetuksen ryhmä. Vaskivuoren lukio on tunnettu erittäin laadukkaista musikaali- ja teatteriesityksistä. Vaskivuoren lukiossa opiskelee hieman yli 1000 opiskelijaa. Tarkempia tietoja Vaskivuoren lukiosta löytyy kotisivuilta.

Tikkurilan ja Vaskivuoren lukioissa työskentelee yhteensä kahdeksan opinto-ohjaajaa. Tähän ammattilaisten joukkoon etsimme nyt kokenutta, kehittämismyönteistä, yhteistyökykyistä ja opiskelijoiden kanssa erinomaisesti toimeen tulevaa ohjauksen ammattilaista. Molemmissa lukioissa tehdään laadukasta ja monipuolista opiskeluhuoltotyötä, johon opinto-ohjaajat myös osallistuvat. Wilman, Primuksen, Kurren ja pilvipalveluiden käyttökokemus on toivottavaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Aiempi lukiokokemus, perusopetuksen lisäopetuksen ohjaus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Ari Ranki, rehtori, 050 314 5378, etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9.00 - 15.00

Elina Arokannas, rehtori 043 827 2331, etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi

tavoitettavissa ma-pe klo 9.00 - 15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.