(Poistunut julkaisusta)

Lehtori (matkailuliiketoiminta)
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

HAEMME PALVELULIIKETOIMINNAN OSAAMISALUEELLE

Matkailuliiketoiminnan lehtoria vahvistamaan alan osaamista digitaalisen matkailuliiketoiminnan ja elämysteollisuuden opetussisältöihin sekä TKI-työhön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 10.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän pääasiallisena toimipaikkana on Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampus.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa työelämäkokemusta alalta, verkko-osaamista, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme jatkotutkintoa.

Työtehtäviin kuuluu opetus ja ohjaus uudistuvissa koulutusohjelmissamme. SAMKissa on matkailun koulutusta tällä hetkellä seuraavissa koulutusohjelmassa: Matkailu (FI/ENG), International Tourism Management (ENG), vuonna 2021 alkava kansainvälinen DoubleDegree koulutusohjelma (yamk, ENG) sekä Johtaminen ja palveluliiketoiminta (yamk, FI). Opetuksen lisäksi työtehtäviin kuuluvat opinnäytetyöohjaukset (restonomi AMK- ja YAMK-tutkinnoissa) sekä muut osaamisaluejohtajan erikseen määräämät tehtävät. Opintojaksoissa painotus on asiakasläheisessä ja digitalisoituneessa matkailu- ja palveluliiketoiminnassa, talous- ja tuottojohtamisessa sekä monialaisessa elämystuotannossa.

Arvostamme erityisesti matkailu- ja palveluliiketoiminnan laaja-alaista tuntemusta ja monipuolista käytännön osaamista matkailun alalta. Kokemus alan kansallisista ja kansainvälisistä verkostoista sekä valmius yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön tukevat tehtävän menestyksellistä hoitamista. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Opettajan pedagogiset opinnot sekä kokemus erilaisista korkeakouluopetuksen pedagogisista menetelmistä ja verkko-opetuksesta katsotaan eduksi.

Sinulla tulee olla opettajan pedagoginen pätevyys 60 op suoritettuna tai valmius hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta.

Työyhteisömme tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Saat omien vahvuuksiesi mukaisen työtehtävän innovatiivisessa verkkotiimissämme.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtäviin määräytyvät valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista mukaan 1129/2014. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTAN D:n osion mukaan.

 

Lisätietoja antaa: Osaamisaluejohtaja Jari Iisakkala, puh. +358447103801, soittoaika 12.5.2020 klo 12.00–14.00.

Hakemukset 19.5.2020 klo 16.00 mennessä e-lomakkeella  https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10460/lomakkeet.html

 

Haastattelut järjestetään SAMKin Porin kampuksella 26.5.2020 klo 09-16 välisenä aikana tai verkossa, mikäli kampukselle meneminen ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi.