(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, matkailu- ja ravitsemisalan esimiestyö
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun lehtoriksi matkailu- ja ravitsemisalan esimiestyön osaajaa

Haemme lehtoria Laurea-ammattikorkeakouluun Leppävaaran kampukselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään sisältyy AMK-tutkintokoulutusta, maksullista täydennyskoulutusta sekä monipuolisia yritysyhteistyöprojekteja kumppaneittemme kanssa.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta matkailu- ja ravitsemisalan esimiestyöstä. Erityisesti arvostamme yrittäjyys- ja digitaalisen liiketoiminnan osaamista. Eduksi katsomme matkailu- ja ravitsemisalan tieto- ja toimintajärjestelmien tuntemuksen sekä palvelumuotoiluosaamisen.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, joustavuutta, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Opetus tapahtuu suomen ja englannin kielellä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Lehtorilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä tai sitoutumista sen hankkimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Katri Korelin, 040 3546735 tai katri.korelin@laurea.fi.

Tiedustelut puhelimitse:

maanantaina 8.10.2018 klo 12-14
maanantaina 15.10.2018 klo 9-11

Lähetäthän hakemuksesi 16.10.2018 klo 16 mennessä: Laurean avoimet työpaikat