Lehtori maarakennusalan opetustehtäviin Vamiaan
Vamia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Vaasan kaupunki hakee lehtoria maarakennusalan opetustehtäviin Vamiaan.

Lehtorin tehtävään kuuluu toimia opettajana maarakennuskoneen kuljettajien koulutuksessa, sekä maarakennuskoneen kunnossapidon- ja käytön koulutuksissa.  Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan pätevyyttä. Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkaan ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa.

Toivomme hakijalta vahvaa käytännön osaamista maarakennusalalta, molempien kotimaisten kielten hallinta on eduksi. Hakijoille järjestetään tarvittaessa työkoe. Arvostamme kokemusta toisen asteen opiskelijoiden opetuksesta ja ohjaamisesta. Yhteistyökyky, luovuus, organisointikyky ja joustavuus ovat ehdoton etu tehtävää hoidettaessa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C liite 1 mukaan.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikoilla 11-12.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot