(Poistunut julkaisusta)

Lehtori (liiketalous)
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

HAEMME PALVELULIIKETOIMINNAN OSAAMISALUEELLE

Liiketalouden lehtoria vahvistamaan alan osaamista Satakunnan ammattikorkeakoulun taloushallinnon, talousmatematiikan ja tutkimusmenetelmien perusteiden opetuksessa. Työskentely tapahtuu pääosin verkossa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 10.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa työelämäkokemusta alalta, verkko-osaamista, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme jatkotutkintoa.

Toivomme sinulta seuraavan tyyppistä osaamista: talousmatematiikan ja taloushallinnon monipuolinen osaaminen, laskentatoimen eri osa-alueet, rahoitus ja investointilaskelmat, taulukkolaskenta, tilastolliset menetelmät/tutkimusmenetelmien perusteet, yleinen ”digiosaaminen” ja projektiosaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu opinnäytetöiden ohjaaminen sekä muut osaamisaluejohtajan erikseen määräämät tehtävät.

Tehtävässä vaadittavan osaamisen painopiste on taloushallintoon, talousmatematiikkaan ja tutkimusmenetelmien perusteisiin liittyvissä asioissa. Kokemus edellä mainittujen osaamisalojen käytössä olevien sovellusten käytöstä luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää opettamista ja opiskelijoiden ohjaamista verkossa suomeksi ja toisinaan myös englanniksi. Lisäksi edellytetään valmiutta toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja projekteissa.

Kokemus erilaisista pedagogisista menetelmistä ja korkeakouluopetuksesta on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Sinulla tulee olla opettajan pedagoginen pätevyys 60 op suoritettuna tai valmius hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta.

Työyhteisömme tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Saat omien vahvuuksiesi mukaisen työtehtävän innovatiivisessa verkkotiimissämme.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtäviin määräytyvät valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista mukaan 1129/2014. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTAN D:n osion mukaan.

 

Lisätietoja antaa: Osaamisaluejohtaja Jari Iisakkala, puh. +358447103801, soittoaika 12.5.2020 klo 12.00­14.00

 

Hakemukset 19.5.2020 klo 16.00 mennessä e-lomakkeella https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10463/lomakkeet.html

 

Haastattelut järjestetään SAMKin Porin kampuksella 26.5.2020 klo 09-16 välisenä aikana tai verkossa, mikäli kampukselle meneminen ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi.