(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, kotitalous ja terveystieto, Sotungin koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Sotungin koulu

Sotungintie 19, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Haemme kouluumme kotitalouden ja terveystiedon opettajaa vuosiluokille 5.-9.

Sotungin koulu sijaitsee Vantaalla Hakunilan urheilupuiston ja uimahallin vieressä. Liikenneyhteydet ovat koululta hyvät sekä muualle Vantaalle että Helsinkiin. Koulussamme on noin 600 oppilasta 5.-9. luokilta ja 48 opettajaa sekä viisi koulunkäyntiavustajaa. Koulurakennuksessamme toimii myös Sotungin lukio.

Tutustu kouluumme tästä.

Koulussamme on positiivinen, kannustava työyhteisö ja hyvä ilmapiiri. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön hyvä yhteistyö.

Haemme kotitalouden ja terveystiedon lehtoria, joka on kiinnostunut kehittämään omaa työtään ja innostunut kokeilemaan uudenlaisia tapoja opettaa.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavalta opettajalta hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiuksia opettaa opetusryhmässään myös tehostetun ja erityisen tuen oppilaita. Valittavan opettajan edellytetään osallistuvan koulumme joustavien opetusjärjestelyiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tiimityöskentelyyn. Lisäksi kotitalousopettajiemme odotetaan osallistuvan koulumme monialaisten oppimiskokonaisuuksien ja valinnaiskurssien suunnitteluun ja toteuttamiseen.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Salminen Ritva, 040 546 8389, ritva.salminen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9.00-16.00

Apulaisrehtori Sinivuori Kati, 040 564 4071, kati.sinivuori@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.