(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, käsityö, Simonkylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Simonkylän koulu

Koivukyläntie 52, 01350, Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Simonkylän koulu hakee ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoonsa käsityön lehtoria (tekstiilityö).

Simonkylän koulu on noin 740 oppilaan koulu, jossa toimivat luokka-asteet 5 - 9. Simonkylän koulussa käytössämme on erittäin asianmukaiset ja korkeatasoiset opetus- ja oleskelutilat sekä AV-laitteet. Tarjoamme myös näköalapaikan uusien oppimisympäristöjen alueella. Käytössämme on 450 Chromebookia ja 350 tablettia, joita hyödynnämme monipuolisesti kaikessa toiminnassamme.

Koulumme sijaitsee suuren ja vehreän puistoalueen tuntumassa lähellä Tikkurilaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä, erinomaisen työyhteisön sekä yhdessä tekemisen toimintakulttuurin.

Tervetuloa hakeutumaan mukavaan ja liikunnalliseen joukkoomme, jossa panostaminen koko työyhteisön hyvinvointiin on toiminnan perusta!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia joustavasti yhdessä muiden opettajien, oppilaiden ja heidän vanhempiensa kanssa.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Jokinen Tommi
0408494022

tommi.jokinen@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.