(Poistunut julkaisusta)

Lehtori (juridiikka, liiketalous)
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

HAEMME PALVELULIIKETOIMINNAN OSAAMISALUEELLE

Lehtoria vahvistamaan erityisesti oikeudellisen alan osaamista Satakunnan ammattikorkeakoulun opetuksessa. Tarjoamme sinulle omien vahvuuksiesi mukaisen työtehtävän innovatiivisessa verkkotiimissämme palveluliiketoiminnan osaamisalueella.

Opiskelijamme ovat työssäkäyviä aikuisopiskelijoita, jotka opiskelevat tradenomin (AMK ja YAMK) tutkintoon.

Osaamiseesi kuuluvat juridiikan eri osa-alueet. Myös osaaminen taloushallinnosta, julkishallinnosta ja johtamisen alalta katsotaan eduksi. Opetus tapahtuu pääosin verkossa.

Opetuksen lisäksi tehtäviin kuuluu mm. opinnäytetöiden ohjaaminen, mahdollinen hanke- ja julkaisutoiminta sekä muut osaamisaluejohtajan erikseen määräämät tehtävät.

Sinulla tulee olla opettajan pedagoginen pätevyys 60 op suoritettuna tai valmius hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta. Osaat sujuvasti englantia, joten sinulla ei ole esteitä toimia myös kansainvälisissä verkostoissa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä vahvaa työelämäkokemusta. Arvostamme jatkotutkintoa.

Verkossa toimivalla digikampuksellamme opiskelee yli 600 työssäkäyvää aikuisopiskelijaa. He ovat motivoituneita saamaan oppia ja ohjausta kasvattaakseen asiantuntemustaan ja edetäkseen urallaan. Meiltä valmistuneet oikeustradenomisuuntauksen opiskelijat sijoittuvat mm. tuomioistuimiin, ulosottoon, edunvalvontaan, oikeusapuun, pankkeihin, vakuutusyhtiöihin sekä laki- ja asianajotoimistoihin.

Tiimimme on ennakkoluulottomasti ottanut käyttöön uusia tapoja etäopetuksessa jo yli 10 vuoden ajan. Haluatko sinä tuoda oman asiantuntemuksesi ja kokemuksesi opiskelijoidemme hyödyksi?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtäviin määräytyvät valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista mukaan 1129/2014. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTAN D:n osion mukaan.

Lisätietoja antaa: osaamisaluejohtaja Jari Iisakkala: jari.iisakkala@samk.fi, p. 044 710 3801, soittoaika 16.10.2020 klo 13-14.

Hakemukset 23.10.2020 klo 16 mennessä e-lomakkeella (sivustolla elomake.samk.fi)
(https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10934/lomakkeet.html)

Haastattelut ja opetusnäyte järjestetään 10.11.2020 koronatilanteesta riippuen joko SAMKin kampuksella Porissa tai Microsoft Teams -verkkokokouksessa.