(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, fysiikka ja kemia, Korson koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Korson koulu

Kisatie 29, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2020 - 31.07.2021


Korson koulussa on tarjolla fysiikan ja kemian lehtorin määräaikainen virka lukuvuodeksi 2020-21. Tehtävään sisältyy myös matematiikan opetusta. 

Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. 

Korson koulu on yläkoulu, jossa annetaan opetusta luokka-asteille 6–9. Koulussamme on n. 440 oppilasta ja 38 opettajaa sekä 3 koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on kolme erityisopetusluokkaa ja oppimisen tukemisessa toimii kaksi laaja-alaista erityisopettajaa. Lisäksi meillä on työelämäpainotteista TEPPO-toimintaa.

Korson koulu yhdistyy Leppäkorven koulun kanssa lukuvuonna 2021-22 muodostaen tuolloin yhtenäiskoulun sisältäen vuosiluokat 1-9.

Tutustu kouluumme tästä.

Korson koulussa on pysyvä henkilöstö ja työpaikan ilmapiiriä pidetään hyvänä. Kehitystyötä on meneillään uuteen opetussuunnitelmaan, oppilaiden hyvinvoinnin lisäämiseen sekä lähestyvään yhtenäiskouluyhdistymiseen liittyen. Yhteistyötä tehdään niin aineryhmissä, luokkatasoilla kuin tiimeissä tai muun tarpeen mukaan. Tavoitteena kaiken kehittämisen keskellä on laadukas perusopetus.

Haemme joukkoomme fysiikan ja kemian lehtoria, jolla on osaamista ja halukkuutta opettaa myös jonkin verran matematiikkaa. Toivomme hakijalta innostusta ko. oppiaineiden opettamiseen ja kehittämiseen sekä oppilaiden  ohjaamiseen niin oppiaineiden sisältöjen pariin kuin elämänhallinnan taitoihin. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä innostusta ja osaamista koulun kehittämiseen. 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Rissanen Maiju

040 529 7696

maiju.rissanen(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.