(Poistunut julkaisusta)

Lehtori englanti ja espanja / Vuoreksen koulu
Perusopetus, Vuoreksen koulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Vuoreksen koulu on kasvava, tällä hetkellä noin 800 oppilaan, yhtenäiskoulu. Kehitämme aktiivisesti yhteisöllistä toimintakulttuuria ja digitaalista oppimisympäristöä. Yhteisopettajuus ja tiivis yhteistyö erityisluokkien kanssa on arkipäivää.

Haettavana on englannin ja espanjan kielen lehtorin virka Vuoreksen kouluun.

Englannin ja espanjan lehtorilla on opetusta vuosiluokilla 1-9. Eduksi katsotaan kelpoisuus opettaa myös kolmatta kieltä, joko saksaa, ranskaa tai ruotsia. Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2021. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Leena Kostiainen, p. 050 3637069, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika virkaan päättyy 25.2.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Leena Kostiainen, p. 050 3637069, etunimi.sukunimi@tampere.fi.