(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, ammatillinen erityisopettajankoulutus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Haemme nyt Ammatilliseen opettajakorkeakouluun Pasilaan
lehtoria.

Asiantuntijuutena ovat erityispedagogiikka ja erityinen tuki ammatillisessa koulutuksessa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa ja aloitus viimeistään 1.8.2021.

Ammatillisen erityisopettajakoulutuksen lisäksi olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä asiakaslähtöistä kaupallista toimintaa kotimaassa ja vientiprojekteissa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista ja erityispedagogista pätevyyttä, monipuolista erityispedagogista osaamista, vankkaa tietämystä erityisen tuen ilmiöistä ja sen eri muodoista eri koulutussektoreiden toiminnassa sekä innostusta sen yhdessä tutkimiseen ja kehittämiseen. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ammatillisen opettajakorkeakoulun johtaja Jari Laukia, p. +358 50 345 9646, ja pedagogiikan osaamisaluejohtaja Mika Saranpää, p. +358 40 488 7409.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2021. Liitä hakemukseesi CV.