Lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus/Kämmenniemen ja Olkahisen koulu
Perusopetus / Kämmenniemen ja Olkahisen koulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haettavana on
Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka
Kämmenniemen ja Olkahisen koulu

Kämmenniemen koulu toimii kahdessa koulutalossa, Kämmenniemessä ja Terälahdessa. Koulu sijaitsee kaupunkialueen ulkopuolella, Tampereen pohjoisella alueella. Olkahisen koulu on noin 300 oppilaan koulu Koillis-Tampereella. Koulu toimii kahdessa eri koulutalossa, Olkahisissa ja Sorilassa.

Tehtävään kuuluu myös S2-opetusta. Tehtävä sijoittuu äidinkielen ja kirjallisuuden opettamisen osalta Kämmenniemen koulun vuosiluokille 7-9 ja S2-opetuksen osalta Olkahisen kouluun vuosiluokille 1-6. Tehtävää täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja: rehtori Markku Rissanen, puh.040 776 3771, markku.rissanen@tampere.fi

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2021. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakuaika virkaan päättyy 25.2.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja: rehtori Markku Rissanen, puh. 040 776 3771, markku.rissanen@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424309
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere