(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus, Ruusuvuoren koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 28.10.2019 - 30.05.2020  • Oletko kiinnostunut tiimityöskentelystä ja osaamisesi jakamisesta?
  • Miten edistäisit lukutaitoa?
  • Mitä sinulle tarkoittaa kielitietoisuus?
  • Murrosikäiset: uhka vai mahdollisuus?

Jos kiinnostuit, hae Ruusikseen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin sijaiseksi! 


Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 530 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia ajatusta siitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii  työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.

Henkilöstö koostuu 45 opettajasta, viidestä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä.  Koulussa on myös kaksi pienryhmää. Kuluvan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat kielitietoisuus ja lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.

Haemme osaavaan opettajajoukkoomme äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin sijaista. Edellytämme valittavalta hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa, oma-aloitteista työotetta ja halua tiiviiseen yhteistyöhön tiimin kanssa. Arvostamme myös rakentavaa ja ratkaisukeskeistä yhteistyötä kotien kanssa. Edellytämme peruskoulukokemusta ja hyviä opettajuuden ammatillisia taitoja sekä kykyä käyttää sujuvasti kaikkia koulunpitoon liittyviä järjestelmiä (esim. Wilma, Google). 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi:  äidinkielen ja kirjallisuuden opinnot sekä peruskoulukokemuksen. Kerrothan jo hakemuksessasi mahdolliset suosittelijat ja heidän yhteystietonsa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Salla Rytilä 

040 521 2913

salla.rytila[at]vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.